Sreda 28.01.2015.
11:23
Beta

Bejl: Ne mogu da zamislim sebe u Junajtedu

Beta/AP
Nije sebičan, samo neće da doda loptu: Geret Bejl

Mediji poslednjih nekoliko meseci pišu da će se Bejl vratiti u Premijer ligu, a kao jedna od potencijalnih destinacija se pominje i "Old Traford". Međutim, Velšanin je jasno stavio do znanja da ne razmišlja o prelasku u Mančester Junajted.

- Ne mogu da zamislim sebe u Mančester Junajtedu. I u intervjuu koji sam nedavno davao su me pitali da li sam nesrećan u Realu, a ja sam odgovorio da sam zaista srećan ovde. Osvajamo trofeje i želim da nastavim da osvajam trofeje u Madridu - rekao je Bejl za španske
medije.

Bejla je na terenu posebno kritikovao najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo u porazu od Valensije 2:1, ali je najskuplju igrač sveta odbranio odluku koju je doneo u tom trenutku.

- Sve što mogu da se setim sa te utakmice je da sam išao na gol i da sam želeo da budem strelac. I da sam postigao gol, niko ne bi o tome više pričao. Ali, nisam ga video i bilo bi teško asistirati mu. Međutim, to je deo fudbala i to je to. Kada se približavate golu, želite da zatresete mrežu, ali se ponekad to ne desi. Način na koji se izborite sa tim pokazuje vaš karakter - istakao je Bejl.

2024 © - Vesti online