Utorak 27.01.2015.
17:19
Vestionline

Komunalci, hajde uhapsite neke navijače u autobusima!

Beta
Da li se na ovom mestu treba setiti stihova Bore Čorbe o pravim čuvarima reda: "Hej policajci... ta-na-na-na majci..."

Da ne budemo maliciozni - devojka koja se pre par dana našla u prevozu bez karte, i bez ličnih dokumenta, apsolutno je trebalo da bude uhapšena. Ponašala se nekulturno i, ako zakon treba da bude isti za sve, i svi treba da imamo ličnu kartu, e pa moraju i šverceri po prevozu. Znači, bravo, neka ste je uhapsili.

Neka ste priveli i još žena ovih dana što nemaju Bus plus kartice i lične karte, nego - čuvari komunalni - što ne ulazite u autobuse kad su u njima navijači? Što od muškaraca ne tražite lične karte kad se švercuju? Hrabriše, trojica na jednu, svaka čast, roditelji bi vam bili ponosni kakve su sinove izrodili!
 
I tu se sad otvaraju oči kad je u pitanju dilema s početka teksta - izgleda da se, u stvari, pojam fekalno ne odnosi na radni, nego na ljudski momenat koji se zahteva kod prijema pojedinih pripadnika komunalne službe obezbeđivanja reda, mira i svemira, pa zato dolazi do izjednačavanja u pojmovima.
 
Svim pripadnicima komunalne policije koji ne privode žene po principu: tri muškarca na jednu ženu, kao i onima koji bi smeli da privedu navijače iz nekog autobusa, iskreno se izvinjavamo.

2024 © - Vesti online