Utorak 27.01.2015.
12:01
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Baka umesto unuke

Ljiljana Terzić

 Na vratima se pojavila samo Ljiljana Terzić, koja je došla posle posla da preuzme prilog i da se zahvali nepoznatom donatoru iz Australije.

- Helena je prehlađena, a Monika zajedno s njom čeka da se što pre vratim, poslužim ručak, i preuzmem obaveze oko bolesne ćerke. Kako je moja unuka već dobila novogodišnji paketić, takođe u "Vestima", verujem da se dobrotvor iz Sidneja neće razočarati što ćemo ovaj prilog utrošiti na logopeda koji dolazi kući i vežba sa mojom Monikom, svi samo jedno želimo, da ona konačno progovori nakon pet godina provedenih u stanju budne kome - gotovo izvinjavajući se rekla je baka Ljiljana Terzić.

Porodica Terzić i dalje planira da bolesnu Moniku odvede u Atomsku Banju, lečilište za koje doktori tvrde da će biti od koristi u njenom oporavku.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online