Ponedeljak 26.01.2015.
11:14
Beta

Ona neprijatna tišina...

Beta/AP/J.S.
Razočaran: Žoze Murinjo 

Čelsi je u subotu izgubio na svom terenu od Bredforda sa 2:4, uprkos vođstvu od 2:0, a Murinjo je posle tog duela rekao da se stidi. 

- Šta sam rekao igračima? Ništa. Ni reč. To nije bio trenutak za razgovor sa njima - rekao je Morinjo, a prenose britanski mediji. 

Murinjo je rekao da nisu samo igrači odgovorni za poraz, već da i on snosi deo krivice. 

- Odgovoran sam isto koliko i fudbaleri. Ali, ja sam šef, a šef ima veću odgovornost. Na poluvremenu smo vodili sa 2:1 i razgovarali smo o tome koliko je opasan taj rezultat. Razgovarali smo o njihovom načinu igre, a za taj meč spremali smo se kao za svaki
premijerligaški.

- U poluvremenu su moji igrači mislili da će postići gol, ali kada je Bredford izjednačio na 2:2, utakmica je postala luda - dodao je portuglaski trener. 

On je istakao da ga taj poraz neće naterati da kupuje nove igrače, uprkos spekulacijama da je zainteresovan za Huana Kuadrada iz Fiorentine i Daglasa Košte iz Šahtjora. 

- Ovaj rezultat ne menja moje planove. Zadovoljan sam ekipom koju imam. Ovo je Čelsi i uvek razmišlja o brojevima i finansijskom fer-pleju. Ne možemo sada da trošimo novac. Slažem se sa klubom, ne možemo na tržište - zaključio je Murinjo. 

2024 © - Vesti online