Subota 24.01.2015.
16:53
blic.rs

Zvezdina promocija Jovovića kasnila tri sata, a onda nije ni održana!

Beta/AP
Čeka dogovor klubova: Vladimir Jovović

Posle praktično dve nedelje pregovora aktuelni šampion Srbije se dogovorio sa crnogorskim šampionom da Jovović u Beograd dođe uz obeštećenje od 100.000 evra, s tim da bi u zavisnosti od igara Jovovića odnosno ostvarenja bonusa predviđenih ugovorom o transferu Nikšićanima pripalo i još dva puta po 50 hiljada evra.

Ipak, iako je klub posle svega objavio u petak da će se promocija održati, došlo je do problema u završnici pregovora i sve je otkazano sa kašnjenjem, pa se javnosti tim povodom obratio vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Stefan Pantović.

- Nisu nepremostive razlike, samo uspeli da utanačimo sve detalje oko dogovora sa Sutjeskom, moja pretpostavka je da će igrač putovati sa ekipom, a da će se transfer realizovati u narednih 48 sati. Promociju Jovovića obavićemo po povratku ekipe u Beograd. Problemi su suštinski tehnički detalji oko garancije plaćanja, mislili smo da, pošto imamo dobre odnose sa Sutjeskom, sve će se brzo realizovati. Po meni je transfer izvesna stvar, ali opet, u životu ništa nije 100 odsto sigurno - rekao je Pantović.

Bilo je predviđeno da Jovović posle promocije otputuje u Terme Čatež gde se ekipa sprema za prolećnu polusezonu, a ako se sve reši, on će potpisati ugovor na tri i po godine.

2024 © - Vesti online