Subota 24.01.2015.
15:37
alo.rs

Zorica prijavila poreznicima saksije i ljubavna pisma

Pink promo
Zorici bilo zabavno kod poreznika, a da li je bilo i njima?

- Krenuli su nas da češljaju da bi se digla medijska prašina da bi se zataškale neke druge stvari u državi, ko zna šta se tu dešava. Ja sam mnogo mala sa svojom kućicom u odnosu na one koji ništa ne rade, a imaju vile, zamkove, jahte, džipove. Samo udri po estradi. Svi treba da plaćamo, ali da nas tretiraju kao umetnike, što i jesmo. Pitali su me šta radim, kako sam, da li sam zaljubljena, kada ću snimiti album. Od imovine sam prijavila 6-7 saksija, bicikl, trafiku, razglednice, ljubavna pisma - ispričala je Zorica i dodala da joj je drago što se vraća vreme rada i discipline.

Kod poreskih inspektora došla je i Vesna Zmijanac, a zgradu Poreske uprave napustila je posle više od dva sata. Vesna je bila raspoložena, pa je izjavila da je obavila građansku dužnost, kao što je učinila u četvrtak i njena ćerka Nikolija.

- To je informativni razgovor, krajnje su korektni, ljubazni. Moja Nikolija se zadržala jedan sat, zato što je tek počela. Ja, koja pevam 42 godine, dok se samo ispričam o mojim hitovima, albumima i solističkim koncertima, prođe vreme, a kamoli dok oni unesu sve te podatke u kompijuter. Od imovine sam prijavila sve što imam, svoju kuću, stan i sve ostalo - rekla je Vesna.

2024 © - Vesti online