Subota 24.01.2015.
13:28
mondo.rs

"Zar da iz novina saznajem da nisam više kapiten"

FK Crvena zvezda
Nije se kapitenska traka dugo zadržala na njegovoj ruci: Darko Lazović

- Malo me je pogodilo što sam za gubitak trake saznao iz medija. Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže, ali takav je stav kluba i trenera i ja poštujem to, nemam ništa protiv toga što je neko drugi kapiten - rekao je Lazović za portal mondo.rs.

- Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladima da budu još bolji. Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao - dodao je Čačanin.

Jasno je da je Lazović očekivao prisniji odnos posle šest godina provedenih u klubu, a razočaranju verovatno doprinose i neke druge stvari, prvenstveno velika dugovanja prema njemu.

- Predstoji mi da pričam sa ljudima iz kluba, pa da nađemo rešenje šta i kako. Dug nije uopšte mali, ali svestan sam teške situacije u klubu i u zemlji i zato nisam hteo da podnosim tužbu, iako sam mogao. Mislim da je poštenije da odem kao slobodan igrač, nego da budem tu sa velikim dugom.

Pojedini igrači Zvezde su opraštali klubu deo duga da bi dobili "čiste papire". S obzirom da Lazoviću ugovor ističe za šest meseci, kaže da nije razmišljao o tome.

- Nisam razmišljao o opraštanju duga... Ne znam, tek ćemo da pričamo - ostao je nedorečen, ali se stiče utisak da nije raspoložen za takvu opciju.

Tokom razgovora, mladi Čačanin je podsetio i na situaciju kada je izašao u suret crveno-belima, tačnije tadašnjem predsedniku Vladanu Lukiću i treneru Robertu Prosinečkom.

- Kada je klub odbio ponudu Salcburga nisam to podneo tragično i pravio problem, produžio sam ugovor nadajući se da će u budućnosti Zvezda moći dobro da zaradi na mom obeštećenju, ali onda se desila povreda kolena, zbog koje sam verovatno dodatno produžio boravak u Zvezdi - zaključio je Lazović u razgovoru za "Mondo".

2024 © - Vesti online