Petak 23.01.2015.
11:18
telegraf.rs

VIDEO: Šta je muž uradio dok je žena bila na poslu

youtube.com/BreakingNewss!!
Šok za ženu i komšije: Kuća pre (desno) i posle rušenja
 

Dajen je objasnila da nije bila u svađi sa suprugom, sa kojim je u braku već devet godina, pa je iznenađenje bilo još veće i neprijatnije.

- Ne znam šta se dogodilo. Ne znam ništa. Kada sam došla kući, on je već bio u policiji - rekla je Dajen za lokalne medije.

Kako je izvestila policija, Džejms Rejn (48) je unajmio je bager i srušio kuću, a iz pritvora je pušten uz kauciju od 300 dolara. Susedi su objasnili kako je par renovirao kuću.

- Pitao sam ga u šali hoće li srušiti kuću buldožerom i on je rekao da hoće. Mislio sam da se šalio - ispričao je sused Stiv Belfiglio.

- Otišao sam na posao i, kad sam se vratio, video sam šta je uradio – rekao je i dodao kako su u kući ostali svi kućni aparati, kao i suprugina odeća i lekovi. U svim papirima je kao vlasnica navedena Dajen, a u policiji kažu kako ona svom suprugu nikad nije dala dozvolu za rušenje.

Rejn je navodno ispričao istražiteljima da je kuća bila u takvom stanju da je odlučio da je se reši. Međutim, nije popunio nikakve papire niti je dobio dozvolu za to, s obzirom na to da su nadležne službe morale da isključe struju i plin.

- Mogao je celi blok da digne u vazduh. Srećom, niko nije stradao - rekla je Marina Kasidi.

Novinari koji su izveštavali o ovom događaju sreli su Rejna u kamionetu zajedno sa psom i pitali su ga za komentar. Rekao im je kako su on i Dajen u braku i da se radi o zajedničkoj imovini. Kada su mu preneli policijske izveštaje da nije trebalo da sruši kuću, rekao im je da policija nije u pravu. Dajen je našla privremeni smeštaj kod prijateljice i rekla je kako još uvek ne zna šta da preduzme.

2024 © - Vesti online