Sreda 21.01.2015.
02:30
cosmopolitan.rs

Poze koje muškarci nikako ne vole

femalefatal.com
Može tako, ali dok ne počne da skakuće
 

U seksu je sve individualno, i nema pravila šta je dobro a šta loše. Poze koje su u nastavku teksta navedene kao neomiljene, izbor su anketiranih muškaraca i u većini slučajeva su se složili šta im najmanje prija. Međutim, možda se nekome baš tako svidi.

Stojeći - "Zaista bih mogao bez te poze kada stojimo jedno prema drugom. Stojeći od pozadi može biti sjajno, ali okrenuti jedno ka drugome je previše posla koji se veoma malo isplati. Osim ako imate super prirodnu snagu i devojku od 40 kilograma, u drugom slučaju stvarno nije zabavno", Marko (35)

Kaubojka - "Stvarno volim kada je žena na meni, kada zna šta treba da radi, ali ništa me ne plaši više od toga da će ona početi previše da skače gore dole. Uplašim se da će kada se bude vraćala dole, promašiti i da ću doslovno završiti da polomljenim penisom“, Stefan (29)

Kada devojka sedi na licu - "Stvarno volim devojci da pružim oralni seks, ali isto tako stvarno ne volim da ona sedi na mom licu tokom trajanja istog. Znam da većina mojih prijatelja to obožava i možda ja nešto radim pogrešno, ali nikada ne mogu da dišem, ona nikada nije opuštena i radije bih joj pružio oralni seks u bilo kojoj drugoj pozi", Igor (32)

Položaj kašike - "Ne podnosim pozu kašike. Maksimalno trenje među čaršavima je najčudnija stvar, posebno ako ste iste visine. A šta da radim sa rukom na kojoj ležim? Ona mi uvek smeta, a najgori deo od svega je taj što mogu da zamislim kako to izgleda kada se gleda sa strane, i koliko je čitava ta stvar smešna i jednostavno izgubim fokus", Nikola (30)

Obrnuta kaubojka u ležećoj varijanti - "Ok, da objasnim. Ja volim obrnutu kaubojku, ali ono što ne volim je kada devojka radi obrnutu kaubojku i odluči da legne preko mene i ja moram da zamišljam svoj penis kako se lomi dok je još u njoj. Ako je umorna, bolje je da promenimo pozu, a ne da me ona koristi kao dušek dok se još nalazim u njoj", Petar (29)

Misionarska - "Jednostavno mi je dosadna. Volim da posmatram njeno lice, ali ta poza praktično ništa drugo osim toga ne čini za mene. Nikada ne mogu da dođem do orgazma, tako da ostavljam uživanje njoj, pa se kasnije prebacim na nešto drugo što mi više odgovara. Znam da nisam jedini muškarac koji kaže da mu najviše odgovara doggy poza", Ivan (27)

Bilo šta "komplikovano" - Kolektivno su se muškarci složili da ako čuju da je poza iz Kama Sutre i podrazumeva specijalne vratolomije, u stratu nisu oduševljeni! "Ako je neka poza iz Kama Sutre znam da ću morati da napregnem sve svoje mišiće, da izvijam leđa i da se nađem u nekoj joga pozi iz koje neću znati kako da se vratim u normalno stanje", Miloš (25)

2024 © - Vesti online