Ponedeljak 19.01.2015.
22:30
mozzartsport.com

"Da bismo doveli Mesija, moramo da prodamo pola tima"

Reuters
Srećan u Barsi: Lionel Mesi
 

Belgijski čuvar mreže smatra da je dolazak Mesija na "Stamford Bridž" nerealna opcija, jer "plavci"  ipak za to nema dovoljno novca.

Pre dve nedelje, posle poraza od Sosijedada i otkaza sportskom direktoru Andoniju Zubizareti, katalonski gigant upao je u krizu i prvi put pojavila se realna mogućnost da Mesi ode sa Nou Kampa.

- Stvarno ne znam čemu sve te spekulacije. Mesi čak nije ni rekao definitivno da hoće da ode iz Barselone. Sve se pretvorilo u ludnicu zbog društvenih mreža. Uostalom, Čelsi ne može ni da kupi Mesija, osim ako ne proda pola ekipe - rekao je Kurtoa za televiziju "Kanal plus".

Beta/AP/A.B.
Iskren: Tibo Kurtoa
 

Pravu pometnju izazvao je Mesijev potez koji je dan posle poraza od Sosijedada, na društvenoj mreži Instagram "zapratio" zvaničnu stranicu londonskog kluba.

Kurtoa i Mesi se dobro poznaju iz španskog šampionata, pošto je belgijski golman prethodne tri godine branio na pozajmici u madridskom Atletiku.

Prošle sezone Kurtoa je sa Jorgandžijama osvojio titulu prvaka Španije, a letos se konačno vratio u matični klub, Čelsi.

2024 © - Vesti online