Utorak 20.04.2010.
13:26 >> 19:31h
Vestionline

Vraneš: Jankovićeva kasni

"Nema novih informacija. činimo sve što je moguće da Jelena što pre stigne u Beograd. Ana Jovanović je trenutno u Minhenu i pokušavamo da joj obezbedimo prevoz do Srbije. Situacija nije jednostavna", rekao je Vraneš, koji može da računa još na Bojanu Jovanovski i Aleksandru Krunić.

JJ u četvrtak u Beogradu


Prema poslednjim informacijama, najbolja srpska teniserka Jelena Janković doputovaće u četvrtak u Beograd i biće na raspolaganju selektoru Vranešu za mečeve FED kupa protiv selekcije Slovačke, potvrđeno je u utorak u Teniskom savezu Srbije.

Selektor Srbije je za "Sportservis" rekao da nikome ne odgovara odlaganje meča plej-ofa za opstanak u Svetskoj grupi A Federešn kupa protiv Slovačke, jer je kalendar prenatrpan i ne postoje slobodni termini. Srbija i Slovačka trebalo bi da igraju 24. i 25. aprila u Beogradskoj areni.

Srpske teniserke su zbog potpune obustave avio saobraćaja u Evropi usled erupcije vulkana na Islandu, sprečene da na vreme doputuju u Beograd.

Selektor Slovačke Matej Liptak trebalo bi da računa na Danijelu Hantuhovu, Dominiku Cibulkovu, Magdalenu Ribarikovu i Lenku Vienerovu.

Cibulkova neizvesna
I Slovakinje imaju velikih problema jer je Danijela Hantuhova igrala polufinale turnira u Čarlstonu pa traži način da se domogne Srbije, dok je nastup Dominike Cibulkove pod znakom pitanja zbog povrede. Za sada je u Beograd stigla samo Magdalena Ribarikova, a uskoro bi trebalo da joj se pridruži i Vinerova.

Prvi dan takmičenja biće odigrana dva singl meča. Prvi počinje u 14.00 časova, a drugi odmah po završetku prvog. Drugi dan takmičenja planirano je da budu odigrana dva singl meča i dubl. Prvi singl počinje u 14.00 časova, posle kojeg sledi drugi singl i na kraju dubl meč. 

2024 © - Vesti online