Petak 16.01.2015.
18:09
avaz.ba

Maca Diskrecija: Najviše ponuda za seks imam od političara!

facebook.com/Senada Nurkić
 Ja muškarcima nudim fizički izgled, nudim im druženje. Ali, nisam prostitutka...Imala sam ponude od fudbalera, od "Zmajeva". Zvali Macu u krevet, ali nije Maca laka roba, ponosno kaže dotična
 

Senada, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da joj se, osim običnih smrtnika, javljaju i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, estrade, ali i biznismeni i političari. Maca kaže da peva od svoje 12. godine. 

Nadimak Maca dale su joj kolege, jer, kako kaže, mnogo je umiljata i voli da se mazi. Pitali smo je zbog čega je u jednoj od svojih ranijih izjava kazala da "nju u krevet može odvesti svako ko ima para".

- Nisam ja to izjavila. Nemam potrebu da prodajem svoje telo. Sve radim isključivo iz zadovoljstva. Imala sam ponude od fudbalera naše reprezentacije, od "Zmajeva". Oni će se pronaći u ovome, setiće se da su Macu zvali u krevet, ali nije Maca laka roba, kaže ova Tuzlanka.

Osim estrade i fudbalera, najviše "startova" imala je od biznismena i političara. Ističe da su to sve oženjeni muškarci.

- Valjda su nezadovoljni svojim suprugama pa sam im ja interesantna. Ali, političari su nesnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja ih volim provocirati i golicati im maštu, kaže Maca kroz smeh.

Na pitanje ko joj je platio povećanje grudi, kaže da je zaradila novac i sama sebi platila. Ističe da zbog svog fizičkog izgleda ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele nauditi zato što su ljubomorni na njenu lepotu i uspeh.

- Ja muškarcima nudim fizički izgled, nudim im druženje. Ali, nisam prostitutka. Poznajem devojke, moje drugarice, koje su se prodavale za dobar telefon, putovanje ili odmor na nekoj egzotičnoj destinaciji, kaže Maca.

Komentarišući veliki skandal koji je potresao Srbiju, kada je uhapšen makro Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca, Maca kaže da takvo nešto ne treba nikoga da iznenađuje.

- Ima toga i kod nas. Pitanje je dana kada će policija početi da radi svoj posao i uhapsi makroe. Samo niko ne sme da progovori o tome. Mene su pokušavali da stave pod svoje, ali ne dam se ja. Poznavala sam devojke koje su morale da skaču na svaki mig, da budu poslušne i bez pogovora zadovoljavaju klijente koje dogovori makro, tvrdi Maca, koja na Fejsbuku ima više od 100 lažnih profila.

- To je samo dokaz koliko u ovoj zemlji ima isfrustriranih ljudi, kojima je dosadno u životu, ne znaju šta će od sebe pa maltretiraju druge, zaključuje starleta.

2024 © - Vesti online