Utorak 13.01.2015.
12:42
Vestionline, Informer

Micov: Čeka nas pakao u "Areni", ali spremni smo!

Fonet
Spreman na sve: Vladimir Micov
 

"Uvek je teško igrati u 'Areni', a sada će biti još gore. Verujem da će na tribinama biti pakao i već smo se pripremili za to. Sigurno će nas vređati zbog svega što se desilo", priča za Informer Valdimir Micov.

Nekadašnji član Partizana dodaje da ne sumnja da će i on biti na udaru zbog činjenice da je nosio crno-beli dres. 

"Svestan sam da ću i ja biti na meti navijača. Ipak, ne osećam strah zbog dolaska u Beograd... Pa, to je moj grad. Ni moji saigrači se ne plaše. Dolazimo da igramo košarku i nema potrebe da se plašimo ičega. U Istanbulu je, nažalost, ubijen navijač Zvezde, to je velika tragedija, ali igrači nemaju nikakve veze sa tim", nastavlja bek turskog tima.

Iako se ne plaši, Micov priznaje da mu nije svejedno što će u svojoj zemlji biti dočekan kao neprijatelj.

"Svakako da nisam u najboljoj poziciji. Volim Beograd i Srbiju, a igram za Galatu. Teško mi je, ali ne samo meni, već i mojim saigračima Aleksu Mariću i Zoranu Ercegu. Međutim, profesionalci smo i ne smemo da dozvolimo da to utiče na nas. Moramo biti fokusirani samo na dešavanja na terenu".

Na pitanje šta očekuje od samog duela, Micov je rekao:

"U dosadašnjim duelima i mi i crveno-beli imamo po jednu pobedu, tako da nas očekuje neizvesna utakmica, posebno zbog tog što je Zvezda izgubila obe utakmice u Top 16. Očekujte dobru  i neizvesnu utakmicu", završio je Vladimir Micov.

2024 © - Vesti online