Utorak 13.01.2015.
12:10 >> 22:33h
Vestionline

Januarska fudbalska pijaca: Juve bira između Jovetića i Falkaa, Gindogan "tobdžija", Gomez menja Bonija?

Beta/AP
Na izlaznim vratima Junajteda: Radamel Falkao
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21:47 - Emanuel Adebajor ima pozive iz Malage i Parme, ali poslednje

informacije glase da bi napadač Totenhem najverovatnije mogao da nastavi karijeru u Kataru, odakle je dobio primamljivu novčanu ponudu. 
21:02 - U Verderu se nadaju povratku Miroslava Klosea. Nemački veteran je izgubio mesto u startnoj postavi Lacija i mogao bi već ove zime da napusti klub iz Rima. Ako Italijani ne budu tražili preveliko obeštećenje, Verder je spreman da dovede Klosea.
20:46 - Posle španskih klubova Real Sosijedada i Viljareala, sada je i Galatasaraj ušao u trku za dovođenje Džoela Kembela iz Arsenala. Naravno, Turci nude bolje finansijske uslove Kostarikancu.
20:24 - Šalke se sprema za još jedno veliko pojačanje. Posle angažovanja Matije Nastasića klub iz Gelzenkirhena želi da dovede brazilskog vezistu Karlosa Eduarda iz ruskog Rubina. Brazilac je već igrao u Bundes ligi, gde je sa uspehom nosio dres Hofenhejma odakle je za 20 miliona evra prešao u Kazanj pre četiri godine. 
19:29 - Odlazak Vilfrida Bonija iz Svonsija u Mančester Siti ostavio je veliku prazninu među "labudovima", pa klub iz Velsa traži zamenu. Kako prense britanski mediji Svonsi se namerio na Marija Gomeza iz Fiorentine, a klub iz Firence ne bi imao ništa protiv da proda Nemca u slučaju adekvatne ponude.
19.05 - Fudbaler na čijem je transferu u Crvenu zvezdu prošle godine radio Ivica Tončev, Azubuike Egueke nalazi se na pragu Panatinaikosa. Nigerijski štoper je po ukusu grčkog kluba.
18:19 - Alen Stevanović, bivši reprezentativac Srbije, iz vremena selektorskog mandata Siniše Mihajlovića, prešao je iz Barija u Speciju.
18:00 - Njukasl je zagrizao za Dijega Kapela, vezistu Sportinga. "Svrake" su

važile za prvog favorita da dovedu brzonogog Španca, ali je on sada bliži
selidbi u Istanbul. Fenerbahče je Sportingu ponudio pet miliona evra, čeka
se samo da pristane Kapel. 
17:45 - Liverpul želi da produži ugovor sa Martinom Škrtelom koji je na meti stratega Napolija Rafaela Beniteza. 
17:03 - Dugo najavljivano čudo od igrača iz Brazila, Dorija, prošlog leta je prešao u Marsej, ali ga je Marselo Bijelsa prikucao za klupu i nije mu pružio šansu. Dorija je i dalje na radaru brojnih klubova širom Evrope koji bi želeli da ga angažuju. Sada se pojavio i najozbiljniji kandidat. Reč je o Volfsburgu koji želi da ga pozajmi do kraja sezone. Konkurencija "vukovima" su Galatasaraj, Verona, Lacio i Sao Paulo. Ipak, Volfsburgu se daju najbolje šanse. 
16:01 - Arsenal je poslao zvaničnu ponudu vrednu 20.000.000 evra na "Vestfalen" za Ilkaja Gindogana. Turčin je pod pritiskom da potpiše novi ugovor, što navodno ne želi, a u tom slučaju Dortmund je odlučan u nameri da ga proda.
15:50 - Lihštajner neće otići iz Juventusa, pošto je danas potpisao ugovor do 2017. godine, sa mogućnošću produžetka saradnje na još godinu dana po isteku istog.
15:27 - Španska "Marka" piše da je Momo Dijame blizu Sevilje. Član Hal sitija preći će u tim sa juga pirinejskog poluostrva samo uslučaju da Englezi dobiju adekvatnu ponudu.
14:32 - Supertalentovani Enes Unal iz turske Burse na medije Bajern Minhena. Za perspektivnog igrača bio je zainteresovan i Mančester junajted.
14:11 - Džermejna Defoa bi u svojim redovima volelo da vidi nekolicina slabije rangiranih timova iz Premijer lige - Kvins Park Rendžers, Hal, Lester, Sanderlend, a kao potencijalni kandidat pojavljuje se i Totenhem.
13:47 - Tim iz američke MLS lige, Portland Tibers, kontaktirao je Didijea Drogbu u nadi da će iskusni napadač iz Obale Slonovače na kraju sezone preći u njihove redove. Mala je verovatnoća da će im se želja ispuniti...
13:12 - Italijanski list "Gazeta delo Sport" piše da će Nemanja Vidić ostati u Interu ove zime, iako se proteklih nedelja spekulisalo da je Srbin završio priču sa "nero-azurima". U tekstu stoji i da je Nemanja partijom protiv Đenove razuverio Manćinija i da će od narednog kola igrati u prvoj postavi.
13:02 - Pol Pogba napustiće Juventus čim se ukaže dobra prilika za to. Njegov menadžer istakao je da je skoro produžen ugovor i da su svi srećni zbog toga, ali da je bi za Pogbu bile bolje da nastavi karijeru u nekom drugom klubu.
12:48 - Liverpul igra očajno ove sezone, pa su veliki evropski klubovi želeli da iskoriste situaciju i "otmu" Rahima Sterlinga. Međutim, "redsi" su odlučni u nameri da ga zadrže, tako što će mu ponuditi novi ugovor, znatno veći od prošlog i praktično ga naterati da produži saradnju sa Premijerligašem.
12:36 - Juventus je ozbiljno zainteresovan za Stevana Jovetića. Već je "stara dama" želela crnogorskog reprezentativca dok je igrao u Fiorentini, ali bezuspešno. I ovoga puta mogli bi da "izvise" s obzirom da je na "Etihad" stigla nedovoljno velika ponuda.
12:05 - Ubojiti napadač Radamel Falkao mogao bi već u januaru da napusti Mančester junajted. Nezadovoljan činjenicom da protiv Sautemptona nije bio ni u protokolu tražio je od svog menadžera da potraži novu opciju. Pominje se Juventus, a Žorž Mendež (njegov agent) ne isključuje opciju Falkaovog odlaska pošto je rekao da se u fudbalu nikada ne zna šta može da se desi.
11:52 - Centarfor Arsenala Jaja Sanogo i zvanično je potpisao ugovor sa Kristal Palasom, čiji će dres nositi do kraja sezone. Arsen Venger je pristao da ga pusti na šestomesečnu pozajmicu.
2024 © - Vesti online