Utorak 13.01.2015.
09:01
Srna

Momak iz Novog Grada uradio 32.000 trbušnjaka

Srna
Nikola atrakcija u Novom Gradu: Hiljade i hiljade trbušnjaka, do evropskog rekorda
 

Dupalo (30) je u ponedeljak od 9 do 21.45 časova u Fitnes centru "Apolon" u Novom Gradu napadao evropski rekord u trbušnjacima uz podršku prijatelja i stručnu pomoć fitnes trenera i profesora fizičke kulture Dragan Borojevića.

Dupalo, kojeg privlače ekstremni sportovi, rekao je da je na ideju došao kada je našao podatak o evropskom rekordu i odlučio da pokuša da ga obori.

- Uradio sam 32.000 trbušnjaka, spremao sam se i psihički i fizički, bilo je teško, ali sam zadovoljan - izjavio je Dupalo sinoć na kraju maratonskog poduhvata.

On je dodao da je mala psihička kriza nastala kod 10.000 trbušnjaka, ali da je prevazišao ovaj problem. Borojević je rekao da je primetio i krizu oko 18 časova koje Nikola nije ni bio svestan.

- Bitno je da nije imao grčeve, tokom dana pratio sam njegovo stanje i snabdevao ga energijom, kalijumom, natrijumom i magnezijumom - izjavio je Borojević.

On je naveo da je poduhvat zabeležen kamerama i biće prosleđen nadležnih komisijama za evidentiranje rekorda.

Dupalo je rekao da će, ako ne ove, već iduće godine napadati svetski rekord od 125.000 trbušnjaka. On je diplomirani trener košarke, a bavi se i trčanjem i biciklizmom.

2024 © - Vesti online