Ponedeljak 12.01.2015.
18:38
mozzartsport.com

Prosinečki tužio Zvezdu!

Beta/AP
Tužba jedino rešenje: Robert Prosinečki
 

Bila je to lepa ljubavna priča dok je trajala! Međutim obostrane emocije između Crvene zvezde i Prosinečkog zamenio je sudski postupak. Naime, kako prenosi hrvatski portal Indeks nekadašnji reprezentativac Jugoslavije odlučio je da tuži srpskog šampiona zbog neisplaćenih zarada tokom trenerskog mandata u Ljutice Bogdana.

Kako je saznao pomenuti portal Indeks aktuelni selektor Azerbejdžana je 16. decembra 2014. godine preko svog advokata Nikole Badinovca, disciplinskim organima FIFA, podneo prijavu protiv Crvene zvezde zbog dugovanja od 130.000 evra sa uračunatom kamatom. Robijeva potraživanja samo su jedan od mnogobrojnih problema koji novoj upravi, predvođenoj Zvezdanom Terzićem, stežu vrat.

Zvezda će posle prijave Roberta Prosinečkog dobiti novi rok da izmiri dugove prema bivšem treneru, a ako to ne uradi sankcije će biti bolne - od oduzimanja bodova, do izbacivanja u niži rang takmičenja. Legendarni as crveno-belih napustio je Crvenu zvezdu avgusta 2012. godine posle žestoke svađe sa Vladnom Lukićem. Pristao je da mu klub dug od više od 200.000 evra isplati u nekoliko rata, međutim kao i većina bivših zaposlenika Crvene zvezde slušao je samo obećanja.

Zanimljivo vest o tužbi Roberta Prosinečkog pojavila se na dan kada selektor Azerbejdžana slavi 46.rođendan.

2024 © - Vesti online