Ponedeljak 12.01.2015.
12:36
Vestionline

PL: Lazar u timu kola, nema Tadića

Beta/AP
Briljirao proteklog vikenda: Lazar Marković
 

Marković je postigao prvi gol za Liverpul i doneo pobedu svom timu nad Sanderlendom u gostima, dok je Tadić bio jedini strelac na meču Sautemptona sa Mančester Junajtedom na "Old Trafordu", kojim su "sveci" došli do istorijske pobede. Ipak, samo krilni igrač "crvenih" dobio je mesto u najboljih 11.

Kolumnista BBC-ja Bart Kruks istakao je Markovićevu igru kao "najbolju od dolaska iz Benfike", istakavši da je maksimalno iskoristio izostanak Rahima Sterlinga iz prve postave kod Brendana Rodžersa.

"Srbin je pokazao tehniku najvišeg nivoa prilikom postizanja gola, a jednom ga je sprečio i okvir gola. Možda bi Rodžers trebalo da izbaci sve napadača iz tima kako bi video da li će to imati efekta i na formu Marija Balotelija? Nikad se ne zna", napisao je Kruks.

Pored Markovića, u najboljem timu 21. kola Premijer ligi našli su se još golman Džo Hart (Mančester Siti), defanzivci Karl Dženkinson (Vest Hem), Loran Kosjelni (Arsenal), Hose Fonte (Sautempton) i Pol Končeski (Lester Siti), vezni igrači Oskar (Čelsi), Skot Arfild (Burnli) i napadači Deni Ings (Burnli), Endi Kerol (Vest Hem), te Aleksis Sančes (Arsenal).

2024 © - Vesti online