Ponedeljak 12.01.2015.
11:05
b92.net

Mesi: Laži, sve su to laži

Beta/AP/M.F.
Demantovao natpise medija: Lionel Mesi
 

Takođe, najbolji strelac u istoriji Primere rekao je da su priče da je njegov otac razgovarao sa čelnicima Čelsija i Mančester Sitija laži.

"Nisam tražio ništa kako bih ostao u Barseloni, jer nijednog trenutka nisam ni poželeo bilo gde da odem. Takođe, čuo sam i priče da smo moj otac i ja pričali sa čelnicima Čelsija i Mančester Sitija, ali to su laži – sve su to laži", kaže Mesi.

Desetka Barse osvrnula se i na navodne priče da je zatražio od predsednika Đozepa Bartomeua da smeni trenera Luisa Enrikea, kao i da je tokom poslednjih godian 'oterao' određen broj igrača sa Nou Kampa.

"Pomalo sam umoran od slušanja takvih priča o meni. Kažu da ja upravljam klubom, ali ja sam samo jedan od igrača. Pričali su da želim da smenim Luisa Enrikea, da sam imao loše odnose sa Pepom Gvardiolom, Samjuelom Etoom, Zlatanom Ibrahimovićem i Bojanom Krkićem...Ali, to nikako nema veze s istinom, nikada to nisam tražio. Ne donosim takve odluke", razjasnio je Mesi.

Argentinac je u nedelju ponovo bio najbolji pojedinac tima, pošto je sa golom i asistencijom pomogao timu da savlada Atletiko Madrid i osamostali se na drugom mestu na tabeli.

"Od kada ih je Simeone preuzeo, postali su izuzetno težak protivnik za nas. Ali, izašli smo na teren sa stavom i bili smo bolji tim. Protiv njih je uvek teško igrati. Guraju sebe do krajnjih limita, a ako ih pustite da se razigraju ugroziće vam gol veoma brzo", smatra Mesi.

Za kraj, Mesi je otkrio i šta misli kakve su mu šanse da na ceremoniji dodele Zlatne lopte, koja je na programu u večernim satima u Cirihu, stigne do svog petog trofeja.

"Moram biti realan, pa ću reći da će biti veoma teško da osvojim trofej. U svakom slučaju, uživaćemo na svečanosti. I Kristijano Ronaldo i Manuel Nojer su imali fantastične godine, prvi je osvojio Kup i Ligu šampiona, postigavši pregršt golova, dok je drugi postao prvak sveta u Brazilu", zaključio je Mesi.

2024 © - Vesti online