Petak 09.01.2015.
11:52 >> 22:36h
Vestionline

Januarska fudbalska pijaca: Mesi zatalasao Evropu, Kuzmanović blizu Hamburga, Brkić na Sardiniji

Beta/AP/M.F.
Zaludeo planetu: Lionel Mesi, zvezda Barselone najverovatnije ostaje na "Nou Kampu"
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22:35 - Njukasl želi Franka de Bura, ali je trener Ajaksa rekao da ne želi do juna da napusti redove "kopljanika".
21:59 - Hrvatski repezentativac Mateo Kovačić produžio je ugovor sa Interom do 2019. godine.
21:42 - Menadžer Sautemptona Ronald Kuman odbacio je mogućnost da sedne na klupu Barselone ukoliko Luis Enrike dobije otkaz na "Nou kampu".
21:35 - Mediji na Ostrvu pišu da Liverpul sprema ponudu od 40 miliona evra za napadača Napolija Gonzala Iguaina. Klub sa Enfilda kuburi sa realizacijom. Mario Baloteli i Riki Lambert nisu se pokazali kao adekvantna pojačanja, pa bi nekadašnji fudbaler madridskog Reala dobro došao za poljuljanu četu Brendona Rodžersa.
20:29 - Nemački mediji prenose da je Šalke sa ponudom od 13 miliona evra izbacio iz trke
Inter i Milan u borbi za Matiju Nastasića. Klub iz Gelzenkirhena steže obruč oko Srbina.
19.32 - Krilni napadač Liverpula Rahim Sterling, sasvim je izvesno, neće napustiti Liverpul. Kako javlja "Skaj sport" on će uskoro potpisati ugovor do 2020. godine.
18:59 - Ugledni nemački "Bild" piše da postoji realna opcija da tokom januarskog prelaznog roka Inter i Hamburg trampe igrače. U pravcu Milana mogao bi Tolgaj Arslan, a u suprotnom srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović.
18:51 - Agent Emanuela Emenikea potvrdio je da tri kluba rade na transferu tog igrača. Pored Totenhema, koji je čak poslao zvaničnu ponudu tešku 10.000.000 evra, tu su još Fiorentina i Milan.
18:26 - Udineze i Kaljari su potvrdili da je dogovor oko srpskog golmana Željka Brkića
postignut. Član "orlova" igraće na Sardiniji kao pozajmljeni igrač do 30. juna 2015. godine.

18:15 - Pomoćni trener Čelsija Stiven Holan rekao je da ne postoji mogućnost da taj klub dovede zvezdu Barselone Lionela Mesija. Dovođenje Mesija u Čelsi je nemoguće zbog finansijskog fer-pleja. Mi smo srećni sa našom ekipom“, rekao je Holand. Britanski mediji javili su da navodno Čelsi nudi pola milijarde evra za Argentinca.

16:55 - Iako se prethodnih dana spekulisalo da će Mario Baloteli da napusti Liveprul, najverovatnije od toga nema ništa. Italijan će dobit još jednu šansu kao i Riki Lambert, pridošlica iz Sautemptona, piše "Dejl mejl". Za "Super Marija" intereosvanje je pokazao grčki šampion Olimpijakosa.
16:45 - Milanova nove meta je Pablo Osvaldo, koji bi mogao da stigne iz gradskog rivala Intera. Problematični napadač sukobio se u Torinu na meču sa Juventusom sa Ikardijem, pa Manćini želi da ga se otarasi. Inače, on je zvanično fudbaler Sautemptona na pozajmici u Interu.
15:30 -  I Arsenal i Liverpul žele Alešandrea Pata! Problem bi mogao da nastane jer i jedan i drugi tim žele da ga dovedu na pozajmicu, dok njegov matični klub Sao Paolo (trenutno na pozajmici u Korintijansu) za Brazilca traži 14 miliona evra.  
14:51 - Jaja Sanogo zaboravio je šta znači odigrati utakmicu u Arsenalu. Menadžer "tobdžija" nije želeo da ga pozajmi Bordou, a Hal i Kristal Palas nadaju se da će Francuz da se predomisli i ustupi im Sanoga do kraja sezone.
14:26 - Fiorentina je i zvanično dovela na pozajmicu Alesandra Dijamantija iz Gvangžua. Kineski tim ustupio je ofanzivnog vezistu "violi" do kraja sezone, kada će, u slučaju da žele da ga zadrže, morati da plate dva miliona evra.
13:50 - Mats Humels u nekoliko prelaznih rokova bio je u Top 5 zvezda, ali je Borusija odbijala sve. Ovoga puta stigla je jedna nepristojna - uputio ju je Mančester junajted, a teška je 35 miliona. Hoće li i ovu odbiti tim iz Dortmunda?
12:58 - Želeo je Olimpijakos da iskoristi katastrofalno stanje Marija Balotelija u Liverpulu, ali je tamnoputi Italijan odbio grčke crveno-bele.
12:32 - Andreas Širle na izlaznim je vratima Čelsija. Nije dobijao konkretnu šansu kod Žozea Murinja, a ponuda Volfsburga od 23.5 miliona evra mogla bi da bude sasvim dovoljna "plavcima" da puste plavokosog Nemca u rodnu zemlju.
12:21 - Inter ne prestaje da kupuje. Sada su naredu Lukas Leiva (Liverpul) i Srbin Matija Nastasić (Mančester siti). Ipak, Nastasić je proteklih dana preegovarao sa Šalkeom, i dalje pregovara, pa je ta priča možda nerealna, dok za defanzivnog vezistu "redsa" postoje realne šanse za dovođenje u tabor "nero-azura".
12:05 - Retko ko je očekivao da će "sapunica" oko Lionela Mesija prestati. Britanski "Dejli star" nadovezao se na "Sanovu" inicijalnu priču i dodao da će Roman Abramovič na Mesija za šest godina potrošiti pola milijarde evra?!

11:50 - Arsen Venger spreman je da u redove Arsenala dovede Marija Mandžukića. Prema pisanju "ostrvrskih" medija, "tobdžije" su spremne za hrvatskog ofanzivca da plate 30 miliona evra.

11:41 - Jedan od najboljih čuvara mreže današnjice, David De Hea dobiće novi ugovor od Mančester junajdeta, po kojem će nedeljno zarađivati 140.000 funti! Na taj način, "đavoli" bi odbili bilo kakvu ponudu nekog drugog kluba. 
11:14 - Agent Vilfreda Bonija potvrdio je britanskim medijima da je postignut dogovor sa Mančester sitijem, te da se čeka da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja i da će napadač iz Obale Slonovače krenuti put Mančestera.
2024 © - Vesti online