Sreda 07.01.2015.
23:00
Vestionline

Kup Kralja: Atletiko je Realova noćna mora!

BETA/AP/D.O. de O.
Otvorio mrežu Reala: Garsija proslavlja prvi gol
 

Zanimljivo, po izlasku na teren "Visente Kalderona" u crveno-belom se posle devet godina našao Fernando Tores, dok za crno-bele nije počeo Kristijano Ronaldo (?!).

I ta taktika obila se oglavu Anćeltiju, iako je njegova ekipa bila konkretnija od samog starta. Već u prvom minutu Rodrigez je izveo korner, nebeski je skočio Serhio Ramos, ali je golman Atletika Oblak sjajno odbranio.

Igralo se brzo, žustro, u drugom delu prvog poluvremena i oštrije, ali se ipak na odmor otišlo bez golova. Utisak je bio da se od "El Ninja" više očekivalo, međutim... To je u ovim momentima njegova realnost.

U 58. minutu Ramos je oborio Raula Garsiju u šesnaestercu, sudija je dosudio penal, a isti igrač bio je precizan sa "kreča". Posle velikog slavlja na "Kalderonu" zamenjen je Tores, koji je dobio ovacije domaće publike.

Anćeloti je bio primoran da uvede Ronalda. Nije pogrešio, s obzirom da je igra Reala postala još bolja, ali egzekucija je u svakom pokušaju izostala. Nepisano fudbalsko pravilo kaže da se toliko promašaja kažnjava golom na drugoj strani. Tako je i bilo.

Posle kornera, najbolje se u kaznenom prostoru snašao Hoze Himenez, koji odličnim udarcem glavom postiže gol za, ispostaviće se, konačnih 2:0.

2024 © - Vesti online