Ponedeljak 19.04.2010.
12:59
Vestionline

Prvi rijaliti šou na radiju

Glavne zvezde ovog šou programa su Brojač - Voja Nedeljković, i Vozač - čovek po imenu Duško (37), koji radi za "Radio S" kao vozač i "svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji", saopštila je ova radio stanica.

Slušaoci treba da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: žene, bivše žene, troje dece, tasta i bivše tašte, kao i "mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi, a Duško kao naivčina i dobričina je uvek stvoren za to", dodaje se u saopštenju.

Svakog radnog dana od osam do 18 časova Duško će se uključivati u program "Radija S" i davati informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojaće kilometre koje je Vozač prešao.

"Slušaoci treba da pokažu koliko poznaju grad u kome žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao", naveo je "Radio S".

Emisija će se emitovati do 31. maja, a slušalac koji pogodi najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobiće glavnu nagradu - novi "reno tvingo".

2024 © - Vesti online