Nedelja 04.01.2015.
21:29
Hafington post

Muškarac sa dva penisa otvorio dušu: Život sa dvoglavim

Knjiga "Dvoglavi: Moj život sa dva penisa" govori o tome kako je živeti sa ovim retkim poremećajem, koji se javlja jednom u 5,5 miliona slučajeva. Ono što je posebno interesantno je da su oba polna organa ovog čoveka potpuno funkcionalna.

Kroz svoju e-knjigu, ovaj čovek je pokušao da odgovori na pitanja javnosti, da opiše muke kroz koje svakodnevno prolazi, ali i da opiše kako izgleda seksualni život čoveka sa ovako neobičnim problemom.

- Shvatio sam da na svetu još uvek ima jako radoznalih ljudi. Javljaju mi se devojke koje bi želele da znaju kako da se ponašaju prema svojim momcima koji nisu obrezani, ali i momci koji nisu sigurni da li su gej ili biseksualci zbog toga što ih uzbuđuje ovo što ja imam. - izjavio je ovaj čovek u intervjuu za magazin "Roling Stoun".

- Pomalo mi je čudno što i nakon godinu dana od kako sam rešio da svoju tajnu podelim sa svetom, i dalje ima ljudi koji mi se obraćaju i postavljaju razna pitanja. Zato sam rešio da sednem i napišem knjigu i da tako pokušam da odgovorim na sva moguća pitanja.

Na svojim nalozima na društvenim mrežama ovaj mladić postavlja puno slika kojima dokazuje da zaista boluje od difalije i da nije reč ni o kakvoj prevari.

- U suštini, još uvek živim istim životom i i dalje radim iste stvari kao ranije - odgovorio je na pitanje da li ga je internet slava promenila ovaj momak - Jedina razlika je u tome što sam sada svestan da postoji velika mogućnost da je osoba koja stoji pored mene dok čekam u redu za kasu videla moje penise.

2024 © - Vesti online