Ponedeljak 05.01.2015.
12:00
B. R. - Foto: Vesti

Viktor uživa kod kuće

Vesti
Mnoga srca kucaju za njega: Viktor Stančić
 

Među njima bila je i zemljakinja iz Austrije, Snježana Jevtić, rodom iz Prnjavora, koja je sakupila sa prijateljima 2.380 evra za lečenje najmlađeg štićenika "Vesti", 17-mesečnog Viktora Sekulića iz Stanara kod Doboja, obolelog od akutne leukemije.

Ova humana Prnjavorčanka, zajedno sa svojim malim sinom, čije je ime takođe među donatorima, posetila je bolesnog Viktora na Odeljenju hematoonkologije u Kliničkom bolničkom centru Banjaluka, gde je prilog uručila njegovoj tetki Jeleni Sekulić. A takođe, donela je i novogodišnje paketiće za sve male pacijente koji se trenutno nalaze na ovom odeljenju, što je izazvalo radost među roditeljima i decom.

"Naš Viktor je 2. januara konačno došao prvi put kući nakon tri meseca provedenih po bolnicama, nekoliko dana biće sa nama, pa će posle ponovo da se vrati u Banjaluku. Možete misliti koliko smo svi mi srećni...", kaže nam Viktorov tata Aleksandar Sekulić, istovremeno se zahvaljujući i našim čitaocima i svim plemenitim ljudima širom Evrope, Australije i Amerike koji još prikupljaju sredstava za transplantaciju koštane srži. I sve su bliži završetku akcije za koju je trebalo obezbediti 100.000 evra.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online