Utorak 30.12.2014.
10:06
blic.rs

Ko je otac princa Harija?

Reuters/Pool
Princ Hari, previše lep da bi bio Čarlsov sin. Da li je to dovljno za sumnju?
 

Predstava "Istina, laži, Dajana" ponovo će podgrejati priče o nekadašnjem ljubavniku princeze Dajane, bivšem oficiru Džejmsu Hjuitu, za kog se ranije u britanskoj javnosti govorkalo da je pravi otac princa Harija. Dramaturg Džon Konvej tvrdi da je sam Hjuit podržao ovakav scenario.

- Postoji jedno interesantno otkriće o odnosu Hjuita i Dajane, a za koje je on dozvolio da postane deo predstave. Naime, njihova emotivna veza je počela 18 meseci pre nego što je Hari rođen - izjavio je Konvej.

O pravom ocu princa Harija se govorka još od kako su se u javnosti sredinom devedesetih prvi put pojavili detalji o aferi koju je Dajana imala sa Hjuitom.

Predstava prati istragu jednog novinara o saobraćajnoj nesreći iz 1997. godine u kojoj je princeza Dajana izgubila život.

Pacific Coast News, WENN
Džejms Hjuit - riđ, pegav i nije otac
 

Džejms Hjuit je negirao navode Džona Konveja da je video scenario, a više puta je ponovio i da on nije otac princa Harija, rekavši da je Hari već imao dve godine kada su se Džejms i Dajana upoznali.

- To što Hari ima riđu kosu i što možda malo podseća na mene nije dokaz da sam mu ja otac, reč je samo o slučajnosti - izjavio je Hjuit.

Hjuit ima i potvrdu da Hari nije njegov sin. Naime, 2003. godine je sprovedeno DNK istraživanje na osnovu vlasi kose princa Harija, kada je dokazano da Džejms Hjuit nije njegov otac.

2024 © - Vesti online