Petak 26.12.2014.
14:13
alo.rs

Pobegla od kuće sa maminom ušteđevinom

Fonet/MUP Srbije
Nina pronađena u Šapcu živa i zdrava

Kako je objavio "Alo", Nina je policiji rekla da se na bekstvo od kuće odlučila zbog neslaganja sa ukućanima. Na pitanja gde je bila, odgovorila je da je putovala po Srbiji i da joj niko nije naudio.

Rođaka iz Zrenjanina koja se zatekla u domu Živkovića rekla je da porodica po savetu policije ne želi da govori o detaljima Nininog nestanka.

Ninina majka, koju su novinari zatekli kada se vraćala iz policije sa ćerkama, prvo nije želela ništa da komentariše, ali se minut kasnije vratila i zahvalila novinarima jer su do kraja ispratili priču o nestanku njene ćerke i na taj način pomogli da ona bude pronađena.

Kod Nine je pronađena i veća suma novca koji je ponela sa sobom iz kuće, a tokom svog odusustva potrošila je 300 evra majčine ušteđevine, piše "Alo".

Nina je nestala 22.decembra u Beogradu, kada je poslednji put viđena na Slaviji u popodnevnim satima. Njen nestanak prijavilaje sestra. Devojčica je učenica osmog razreda OŠ "Kosta Abrašević" iz Resnika. Cele prošle nedelje nije dolazila u školu, ali je dolazila kući, a policija veruje da je razlog bekstva od kuće bio sukob sa roditeljima oko loših ocena u školi.

2024 © - Vesti online