Četvrtak 25.12.2014.
16:32
Beta

Vujošević: Jedan narod, jedan klub, jedan vođa

FoNet
Ne odriče se plasmana u plej-of: Duško Vujošević
 

"Najbolje bi bilo da osvojimo prvo mesto što je nemoguće, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer je svaka naredna najvažnija. U teškoj smo situaciji i nadam se da ćemo u Novu godinu ući sa kompletinim timom", rekao je Vujošević novinarima na promociji kalendara košarkaškog kluba Partizan za 2015. godinu. 

Crno-beli posle pola odigranih utakmica zauzimaju šesto mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 7/7. 

Pavlović: Želje uvek iste - trofeji!

"Osećam se mnogo bolje, bolje je nego što sam mislio. Ima otoka na zglobu, ali nije strašno. Neću igrati protiv Krke, ali ću se posle te utakmice priključiti ekipi", rekao je Aleksandar Pavlović i dodao: "Želje su iste kao i prošle godine, da osvojimo titulu u našem
prvenstvu, kao i Jadransku ligu, ali do toga ima još mnogo"

"Kalendarska godina se završava, ali takmičarska godina tek na proleće. Mi smo u specifičnoj situaciji, ali pokušaćemo da uradimo najbolje što možemo", rekao je Vujošević. 

Prema njegovim rečima, nada Partizana da će uskoro dovesti igrača na poziciji plejmejkera još nije nestala. 

"Kako sezona odmiče, manja je verovatnoća da će na tržištu ostati kvalitetan plej, ali nadam se da ta trka još nije gotova", rekao je Vujošević. 

Upitan da li situacija u fudbalskom klubu Partizan, u kojem se bira novo rukovodstvo, može da se odrazi na košarkaški, Vujošević je rekao:

"Mi imamo svoju publiku, oko četiri-pet hiljada ljudi, koja dolazi bez obzira na ime protivnika. Mislim da će se nastaviti sa realizacijom ideje: jedan narod, jedan klub, jedan vođa". 

Partizan će se u narednom kolu sastati sa Krkom. 

"Očekujem tešku utakmicu, kao i svaku u Jadranskoj ligi. Želimo da im se revanširamo za poraz u Beogradu, pošto nas je taj poraz stavio u inferiornu poziciju na tabeli. Ali, uz svo poštovanje protivniku, idemo na pobedu", kazao je Vujošević. 

2024 © - Vesti online