Ponedeljak 22.12.2014.
22:37
Beta

Kragujevčanima Kup Srbije

Fonet
Dušan Mandić, vaterpolista Partizana (Foto: Arhiva)
 

Najefikasniji u Radničkom bio je Marko Petković sa dva gola, dok su po jedan postigli Nikola Dedović, Filip Trajković i Boris Popović. Golove za Partizan dali su Dušan Mandić, Đorđe Tanasković, Saša Gogov i Nikola Jakšić.

Ekipa iz Kragujevca je vodila od početka, a Partizan se u poslednjoj deonici primakao na gol zaostatka, ali je Zdravko Radić odličnim odbranama doneo pobedu Radničkom. Utakmica je odigrana pred punim tribinama bazena u Bečeju. Radničkom je to prvi domaći trofej.

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da je osvajanjem srpskog Kupa
njegova ekipa ostvarila prvi od nekoliko ciljeva. "Ostvarili smo prvi od nekoliko ciljeva, a to je osvajanje makar jednog od domaćih trofeja. Ponosan sam na svoju ekipu i prezadovoljan
utakmicom", rekao je Stevanović novinarima posle utakmice u Bečeju.

"Razlika bi bila veća u našu korist, da u jednom periodu nismo toliko dugo imali igrača manje. Sudijski kriterijum je bio izuzetno čudan, oni su pokušali da izjednače rivale sa nama, ali je naš
kvalitet došao do izražaja", kazao je trener ekipe iz Kragujevca.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je prezadovoljan svojim vaterpolistima i njihovim odnosom prema igri. "Prezadovoljan sam igrom svoje ekipe. Nervozan sam što smo izgubili. Odigrali smo neverovatno dobro, ali Radnički je bio još bolji, pokazao je kvalitet i zato je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Srbiji", rekao je Vujasinović.

2024 © - Vesti online