Četvrtak 18.12.2014.
19:28
Blic

"Ko bi reko čuda da se dese": Dačić zapevao i šarmirao Vesnu Pusić

Fonet/Z. M.
Ponovo pokazao svoj pevački talenat: Ivica Dačić
 

Šef srpske diplomatije je u utorak uveče u Generalštabu, na svečanosti za najvažnije goste samita, premijera i ministre, izveo pravi hepening.

- Dačić je “O sole mio” otpevao na večeri sredinom novembra, kada je albanski premijer Edi Rama bio prvi put u Beogradu. Sada, dok su se opuštali posle napornog samita, Rama se u jednom trenutku požalio da muzičari ne sviraju baš najbolje i da bi najbolje bilo da Dačić otpeva “O sole mio”. Ovaj je to prihvatio i uz to otpevao još dve pesme “Santa Lucia” i “Žal” Šabana Šaulića - kaže izvor “Blica”.

Da mu se večera dopala albanski premijer nije ni krio, pošto je još tokom nje veselo tvitovao.

Kako saznaje Blic, na Dačićev šarm je posebno pala šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić. Ona nije odvajala od srpskog kolege, pa je s njim i došla u Palatu “Srbija” i otišla iz nje.

Ipak, srpski ministar nije neumoran. Izgleda da su Dačića juče po podne stigli i pevanje i državne obaveze, pa je na početku bilateralnog sastanka delegacija Srbije i Kine zadremao. Par minuta je Ivica Dačić pognute glave “odmarao oči”, i to baš dok su premijeri Vučić i Li Kećijang držali uvodnu reč.

2024 © - Vesti online