Subota 17.04.2010.
10:32
Vestionline

Vujošević: U Parizu igramo za Grobare

Navijačke grupe Partizana "Grobari1970" i "Južni Front" objavili su saopštenje u kojem stoji da neće ići u Pariz na završni turnir Evrolige u košarci, pošto obe navijačke grupe smatraju da KK Partizan nije obezbedio da kupe minimalnih 430 karata od 1100 koliko im je Evroliga dodelila.

On je rekao da će se njegovi igrači ponašati kao da su navijači tamo, i da će igrati za njih.

"Partizan i navijači su uvek bili jedna porodica. Međutim, i u najboljim porodicama dolazi do nesuglasica i sporova. Sve dosadašnje uspehe napravili smo zajedno, a nadao sam se da ćemo zajedno biti i u Parizu. Zato me je odluka navijača da ne idu u Pariz veoma pogodila. Njihov značaj za nas je ogroman. Ono što oni osećaju za mene i klub, to isto osećam i ja za njih", objasnio je Vujošević u intervjuu "Pressu".

On dodaje da mu je žao što nije pronađen kompromis po pitanju raspodele karata, ali da su drugi odlučivali o tome koliko će klub dobiti ulaznica.

"Sve što bih sada rekao bilo bi 'izmišljanje tople vode'. Žao mi je zbog ovoga, ali nije moj posao da distribuiram karte. U svakom slučaju, poručujem svima da ćemo u Parizu igrati kao da su navijači tamo, igraćemo za njih. Prvi protivnik je crveno-belih boja, što je za nas uvek motiv više", rekao je strateg Partizana.
 

2024 © - Vesti online