Subota 13.12.2014.
12:00
B.R. - Foto: Vesti

Prilozi darodavaca idu u Leskovac, Prijedor i Doboj

Vesti
Pomažu svima: Porodica Šipka


Ovoga puta javili su se plemeniti ljudi Tea i Aleksandar Đukić iz Melburna koji su, tačni kao sat, uputili uz pozdrav svoju stalnu mesečnu donaciju od 150 australijskih dolara samohranoj majci Slađani Stanković i njenom sinu Kristijanu iz Leskovca, čime će im ulepšati novogodišnje praznike.
Donatorka Duška Ćurguz iz Perta, a rodom iz Romanovaca u Srpskoj, poslala je 50 australijskih dolara za starinu Ranka Majstorovića, iz Omarske kod Prijedora, uz toplo pismo u kojem između ostalog kaže: " Šaljem ovu malenkost za ovoga deku Majstorovića, iako sam ja njegova generacija i izbeglica iz Sarajeva... Dobro spavam kada znam da sam nekome nešto pomogla a to me je i spaslo u Sarajevu za tri godine rata jer sam svaki put delila od paketa koje smo moja ćerka i ja dobijali...".


Koristimo priliku da humanoj Duški Ćurguz poručimo da smo njen dar od 150 AUD
isporučili siročićima iz Čelinca i to lično na ruke Danijele Živković što je i objavljeno 8. decembra u australijskom izdanju "Vesti". Zahvaljujemo se našim darodavcima.

Verni čitaoci

Nijedna sedmica ne prođe, a da nam ne stigne prilog našeg zemljaka Milenka Šipke iz Oberordorfa u Švajcarskoj koji zajedno sa svojom porodicom suprugom Vesnom i ćerkama Dajanom i Jovanom, uvek pomaže humanitarne akcije "Vesti", bez obzira da li je reč o deci, starim ili pak ljudima u nevolji. U maju nije gubio vreme pozivajući i svoje komšije Švajcarce da se uključe u pomoć poplavljenom stanovništvu Republike Srpske i Srbije, što je urodilo plodom. A ovih dana poslao je "Vestima" 200 franaka za jednu od porodica koje su stradale u katastrofalnoj nepogodi, prepuštajući izbor redakciji. Ostatak od 50 franaka otići će kao pomoć 17-mesečnom Viktoru Sekuliću iz Stanara kod Doboja, obolelom od akutne leukemije. "Vesti" se zahvaljuju ovoj vernoj porodici.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online