Četvrtak 11.12.2014.
09:00
V. Tasić - Vesti

Veza s pevačicom prečica do slave

Z. K. Munja
Stara nova ljubav: Željko Rstić i Vesna Zmijanac
 

Nije poznato da li je Željko Rstić, bivši-sadašnji partner Vesne Zmijanac sanjao o tome da postane poznat, ali uz nju postade i on medijska ličnost. Priča o njihovoj romansi poprimila je poslednjih dana neočekivane obrte. Par se posle četiri godine veze rastao letos nakon što je Željko prevario pevačicu sa voditeljkom, a onda su se nedavno navodno pomirili, bar tako kaže Vesna, dok je on tvrdio suprotno. A onda su uslikani kako mu ona peva u kafani na uvce, pa sad već nikome nije jasno - jesu li ili nisu opet zajedno. Ali, to je i manje važno jer Željka ponovo novinari zovu za izjave nakon što je nekoliko meseci proveo u medijskom mraku posle raskida sa pevačicom što mu se nije baš dopalo. A situacija se menja iz časa u čas.

Tajanstvena Mira

Za razliku od većine pevačice, Mira Škorić svog muškarca krije kao zmija noge. Pre nekoliko godina čak je tvrdila i da se udala po drugi put, pokazala je burmu, ali ne i muža, pa su na estradi pričali kako njen suprug zapravo i ne postoji.


- Ne osećam potrebu da se on eksponira. Taj neko ne želi da bude neseserdžija i da bude uslikan sa Mirom Škorić. Ja sam srećna, emotivno ispunjena, imam svoju bazu i mir - rekla je Mira za beogradske medije.

Rstić, do ljubavi sa Vesnom Zmijanac, bio je poznat samo u građevinskim krugovima kao "Gredin parketar", jer je bio zadužen za parket u firmi koja se bavila izgradnjom stanova. Uz Vesnu, stekao je ugled uspešnog biznismena, kako se to danas moderno kaže. Od časa kada se slikao s njom za naslovnu stranu jednog časopisa čovek ne izlazi iz medija! Nema veze što je u tom trenutku bio zvanično oženjen s jednom ženom, s drugom ima decu, sa trećom živi, sa četvrtom vara treću... U kakvim su sad odnosima, ko to zna. Jedna je priča za novine, druga za prijatelje, treća važi do podne, četvrta od podne, ali važno je da se piše jer svađe, raskidi, pa pomirenja prečica su do medija.


Kad se Tanja Savić izbrukala prozivajući novinare da "kleču" pred njom, usledio je tihi bojkot pevačice, ali ne zadugo, jer je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se Tanja razvodi od supruga Dušana Jovančevića! To ju je ekspresno vratilo u žižu javnosti da bi se vrlo brzo pokazalo da su priče oko razvoda samo medijski trik.


E, sad ona opet tvrdi da nije tako... Ipak, činjenica je da je Dušan uz Tanju hteo to ili ne i sam postao medijska ličnost. Ivan Marinković je još jedan muž, i to bivši, koji se svojski se trudio da unovči svojih pet minuta slave, posebno nakon razvoda od Goce Tržan. Učestvovao je na Farmi, ali mu to nije mnogo pomoglo, jer je bio i ostao samo bivši muž pevačice.
 

2024 © - Vesti online