Sreda 10.12.2014.
12:00
B. R. - Foto: Vesti

Ništa lepše od dečje radosti

Vreme je za darove

"Šaljem vam tri paketa za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj 7 u Beogradu. Ovoga puta pored bake i unuka učestvovala je i moja ćerka u poklonima. Molimo vas da uručite deci pakete, kupite im za 100 evra slatkiše, a za 50 evra raznovrsnog voća. Pročitali smo da ste takvu divnu uslugu učinili jednoj čitateljki, baki iz Švajcarske, pa se nadamo da ćete opet obradovati pred praznike decu jer ne postoji ništa lepše od dečje radosti".

A naš stalni anonimni donator N. J. iz Minhena i ovoga meseca uputio je svoju redovnu donaciju od 55 evra za bivšeg ratnika Dejana Miloševića iz Vranja i 55 evra starini Ranku Majstoroviću iz Omarske kod Prijedora, uz pozdrav: "Neka Bog čuva štićenike i Redakciju 'Vesti". Humanitarni most se zahvaljuje svim našim darodavcima. Kao i uvek "Vesti" će se i slikom i rečju odužiti svim našim donatorima.

Zenit u Srbiji

Kompanija Zenit koja prevozi robu iz Australije širom sveta, stigla je i u Srbiju. Beogradskom dopisništvu "Vesti" 8. decembra uručen je poklon-paket darodavke Ljiljane iz Australije, namenjen porodici Jović iz sela Uševce kod Vranje. Istovremeno, stigao je i kontejner pomoći, poklon slušalaca i prijatelja Srpskog radija iz Kanbere za pet familija iz lozničkog kraja kojima je katastrofalna poplava uništila domove.



 

2024 © - Vesti online