Nedelja 07.12.2014.
17:25 >> 18:09h
Vestionline

Rekorder Partizana: Škuletić bolji od Klea!

Obara rekorde: Napadač Partizana Petar Škuletić
 

Brazilac sa srpskim pasošem dominirao u dresu kluba ih Humske ulice u poslednjoj polusezoni provedenoj u Partizanu, jer je na 27 utakmica 20 puta tresao mreže, od čega osam u Jelen Super ligi.

Crnogorski špic je do 21. gola stigao u 26. meču, a postigavši dva gola za crno-bele u pobedi nad Borcem.

Škuletić će imati priliku da popravi skor, jer će Partizan pre zimske dočekati Asteras u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u četvrtak.

Partizan zimuje na +6

"Nisam ni znao za rekord. Taj podatak sam skoro saznao iz medija. Naravno da mi prija, lagao bih da nije tako. Kleo je bio veliki igrač i ostavio je trag u Partizanu", rekao je Škuletić.

Prvi strelac lige nije mogao da odgovori na pitanje da li će otići u ovom prelaznom roku, iako je kazao da bi voleo da ode iz egzistencijalnih razloga.

"Baš ništa ne znam o tome, ovde se ništa ovde. Ne zna se ni ko će biti u upravi. Imam ugovor sa Partizanom još tri godine, tako da i nije neka tragedija ako ostanem. Ovo je veliki klub i igram za klub koji volim. Slagao bih kad bih rekao da ne bih voleo da odem i da rešim egzisetnciju. Izgleda da je nama svima tako suđeno, ali bi bolje bilo da odem sa trofejom iz Partizana", rekao je Škuletić.

2024 © - Vesti online