Nedelja 07.12.2014.
16:49
Beta

JSL: Voša prati "večite", Čuka "vidi" Evropu

FOTO: Ilustracija
 

Poslednji gol za Vojvodinu u 82. minutu postigao je Mirko Ivanić, koji je dva puta pre toga bio strelac, ali jednom za domaći tim, pošto je postigao autogol. Dvostruki strelac za "lale" bio je Mijat Gaćinović.

Čukarički je zadržao četvrto mesto i bod zaostatka za Vojvodinom, pošto je u finišu meča pobedio Spartak sa 2:0. Prvi gol dao je Ivan Todorović u 84. minutu, da bi Nikola Stojiljković iz penala u nadoknadi vremena potvrdio trijumf.

U duelu šestog i sedmog na tabeli nije bilo pobednika, pošto su OFK Beograd i Jagodina odigrali 1:1 na Karaburmi. Domaći tim je poveo u 35. minutu preko Milana Gajića, da bi Đorđe Šušnjar izjednačio u 84. minutu. OFK Beograd je tako jesen završio na šestom mestu, sa 22 boda, jednim više od Jagodine.

Ispred "romantičara" je Novi Pazar, koji je danas u gostima odigrao 0:0 protiv Donjeg Srema i sada ima isti broj bodova kao i OFK Beograd.

Voždovac je kod kuće u završnici meča pobedio Radnički iz Niša sa 2:1 i tako pobegao iz opasne zone. "Zmajevi" sada imaju 15 bodova, dva više od Borca iz Čačka.

Napredak je zabeležio drugu uzastopnu pobedu, pošto je u gostima pobedio Rad sa 1:0. Oba tima sada imaju po 16 bodova.

2024 © - Vesti online