Subota 06.12.2014.
18:09 >> 20:35h
Vestionline

PL: Stouku triler sa "tobdžijama", Siti slavio posle sumnjivog penala

Pružio najbolju partiju od dolaska u Stouk: Bojan Krkić
 

Piter Krauč je već u 19. sekundi šokirao "tobdžije" i postigao gol posle katastrofalne greške Kaluma Čembersa. To je bio i najbrže primljeni gol Arsenala i najbrže postignuti gol ove sezone. Na isti način, posle kiksa defanzivaca londonskog kluba i Bojan Krkić se upisao u listu strelaca u 35. minutu. Treći gol Stouka je takođe postignut posle centaršuta, ovog puta iz kornera i to u poslednjem minutu prvog poluvremena. Džonatan Volters se najbolje snašao u kaznenom prostoru.

Delovalo je kao da je Arsenal pred potpunim fijaskom, ali ga je nesmotren potez Dijufa svom šesnaestercu u 68. minutu vratio u igru. Santi Kazorla je sa "kreča" postigao prvi gol još od 28. januara, a samo dva minuta kasnije Aron Remzi je zatresao mrežu volej udarcem posle centaršuta Aleksisa Sančeza. Gosti su napadali do kraja, međutim, nisu uspeli da dođu do boda.

KPR je u Londonu slavio protiv Barnlija golovima Liroja Fera u 51. i Čarlija Ostina u 74. minutu.

Liverpul i Sanderlend odigrali su prilično dosadan meč. Tim Brendana Rodžersa imao je inicijativu, ali nije uspeo da dođe do gola. U 78. minutu na terenu i u šansi se našao srpski ofanzivac Lazar Marković, ali je O’Šej izblokirao njegov dobar pokušaj.

Mančester siti se pobedom nad Evertonom 1:0 približio vodećem Čelsiju na tri boda. Strelac za "građane" bio je Jaja Ture u 24. minutu sa bele tačke, posle, za britanske prilike, olako dosuđenog i nadasve sumnjivog jedanaesterca.

2024 © - Vesti online