Sreda 03.12.2014.
10:55
D. Dušanić - Vesti

Grand festival: Ko je došao bez veša, a ko samo u njemu

 

Tokom druge polufinalne večeri slušale su se pesme, ali imalo se i šta videti. I ko nije želeo, morao je da primeti poprsje Katarine Živković. Pevačica koja je nedavno ugradila silikone, za ovu priliku odabrala je toaletu sa dubokim dekolteom, pa su nove, nabujale grudi i te kako dolazile do izražaja. Ipak, Kaći to nije pomoglo da prođe u finale.

Bolje sreće nisu bile ni Rada Sarić i Jadranka Barjaktarović, koje su jedna kraj druge bile poput crnog i belog labuda. Rada je uz crnu čipkanu haljinu nosila preko očiju crnu masku, takođe od čipke, koja je delovala veoma efektno. A njena koleginica iz Berana bila je u beloj providnoj toaleti, sa ukrasima na "pravim mestima", pa su se mnogi pitali imali uopšte ispod veš. Glavu joj je krasio providni beli veo sa perjem. Jadranka je izjavila

 
"Zlobnici": "Zaboravila je haljinu", "Ogrlica joj veća od odeće","Fali joj trapez",...

da će biti smak sveta ukoliko prođe dalje, pošto je ovo njeno peto učešće na festivalu, ali nikada do sada nije se makla od polufinala. Očigledno da će morati da pokuša još koji put.

Da Minu Kostić s razlogom zovu džepna Venera, bilo je očigledno na festivalu. Ona je bila u belom korsetu, pokazavši savršen stas. Mnogi su se našalili da je zaboravila da obuče haljinu, kao i da joj je ogromna ogrlica koju je imala oko vrata veća od odeće.

A bilo je i onih koji su rekli da joj fali samo trapez, kako bi bila spremna za cirkusku tačku. Iako se ni ona nije plasirala u finale, svi su joj prognozirali da će napraviti odličan posao sa festivalskom pesmom, koja je veoma moderna i zanimljiva, u haos maniru, sa odličnim foršpilima.


Zapažen stajling imao je i Dejan Ćirković Ćira. Pevao je numeru "Podmornica" a bio je poput kapetana mornarice, u beloj uniformi. Umesto članova posade, na sceni su ga pratile atraktivne balerine.

Finalisti druge polufinalne večeri:

Steva Anđelković
Biljana Sečivanović
Snežana Đurišić
Milica Todorović
Danijel Alibabić
Muharem Serbezovski
Nebojša Vojvodić
Darko Lazić
Milan Dinčić Dinča
Milan Topalović Topalko

 

Najveću tremu imala je Aleksandra Bursać, koja je do pred izlazak na scenu strepela da ne pogreši plesne korake, a i stihove nove numere.

Najopušteniji bio je Šaban Šaulić. On nije bio izvođač, nego autor pesme koju je otpevao Darko Lazić. Šaban je sedeo za šankom iza scene, pijuckao konjak, pušio elektronsku cigaretu i opušteno ćaskao sa prijateljima. Bio je veoma raspoložen, a navijao je za Đurišićku i, naravno, Darka. Lazić je imao i podršku supruge Ane Sević i kume Andreane Čekić, koja se takođe takmičila, ali nije prošla dalje, mada je dobila brojne pohvale.

Čeda Marković bio je razočaran što je pogrešio tekst izvodeći svoju pesmu, a krivo mu je bilo i što je voditeljka napravila lapsus, pa ga odjavila kao Jovanovića.

Budi human

Ovogodišnji festival je pod sloganom "Budi human" i ima humaniratni karakter. Novac koji će se prikupiti SMS porukama gledalaca otići će Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd, kao pomoć oboleloj deci. Izvođači koji budu nagrađeni neće dobiti novčane nagrade, kao što je to bilo ranijih godina, nego visoko budžetne spotove i medijsku reklamu. Grand produkcija je pre više od mesec dana uplatila 10.000 evra, a tokom festivala pridružile su im se i brojne firme svojim donacijama.

2024 © - Vesti online