Utorak 02.12.2014.
14:51
mozzartsport.com

Ljajić u epizodi: Nisam lopov, ja sam fudbaler

Nevolje: Ofanzivac Rome, Adem Ljajić 

Na kraju je dobro prošao, nisu mu zaplenili automobil, samo je dobio mandatnu kaznu koja, imajući u vidu njegova primanja, nije nikakav problem. Rimom kruži šala da je sva sreća za Ljajića da je u poslednje vreme „ispeglao" odnose s navijačima Rome i da ih je osvojio svojim pokazanim zalaganjem i požrtvovanjem na terenu u poslednjim utakmicama Đalorosih na kojima je bio, po pravilu, odlučujući igrač , bilo kao asistent ili golgeter.

Italijanski dnevnik Republika piše da srpski fudbaler nije vozio prebrzo, niti je konzumirao alkohol, ali da izgled crvenog „ferarija" i zvuk njegovog motora sami po sebi privlače pažnju i da je policijskoj patroli odmah upao u oči prazan prostor gde je trebalo da bude tablica.

„Nisam lopov, ja sam fudbaler", navodi list prve Ljajićeve reči po zaustavljanju od strane policijske patrole. Nije ni morao da se predstavalja posebno, pošto je Ljajić u poslednje vreme stekao zavidnu popularnost imajući u vidu naslovne strane sportske štampe i seriju televiziijskih intervjua koje je dao u poslednje vreme.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Adem pravi saobraćajne prekršaja u Italiji koji završavaju u medijima. Ljajić je već imao problema sa saobraćajnom policijom u Firenci, pre tri godine, kada su mu zaplenili automobil jer nije imao italijansku vozačku dozvolu. Naime, svaki stranac koji boravi više od godinu dana u Italiji mora da ima italijansku vozačku dozvolu i ne može da vozi automobil sa vozačkom ispravom iz zemlje porekla.

2024 © - Vesti online