Petak 16.04.2010.
01:16 >> 12:35h
Mondo

Goran Stevanović podneo ostavku

"Stevanoviću, zdravo, zdravo" i "Plavi, odlazi", vikali su navijači Partizana posle ubedljivog poraza (i igrački i rezultatski) od Vojvodine 1:3 u polufinalu Lav Kupa Srbije u četvrtak u Humskoj.

Goran Stevanović

Po izlasku sa terena, Stevanović je napravio gest kojim je moglo da se nasluti da će zaista i poslušati navijače. To se, prema saznanjima portala "Mondo" u izvorima u Humskoj, i dogodilo u kasnim večernjim časovima, posle sastančenja čelnika crno-belih.

Stevanović je podneo ostavku, koja je usvojena, ali za sada nije poznato ko će biti njegov naslednik.

Dnevni sportski listovi navode da je najveći kandidat Aleksandar Stanojević, koji je je aktuelni selektor omladinske reprezentacije Srbije, sastavljene od fudbalera starih 19 godina i mlađih. Sa tom selekcijom prošlog leta u Ukrajini, Stanojević je osvojio treće mesto na Evropskom prvenstvu, a od 25. do 30. juna ove godine očekuje se da selektor i njegovi "orlići" uspešno dovrše kvalifikacije za EP u Francuskoj, koje će biti održano u julu.

Goran Stevanović je postavljen za trenera u septembru prošle godine nakon što je Slaviša Jokanović sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.

Nekadašnji pomoćnik Ilije Petkovića u reprezentaciji Srbije i Crne Gore do polufinala Kupa Srbije nije imao nijedan poraz na klupi Partizana, ali su crno-beli napravili nekoliko kikseva u prvenstvu i propustili nekoliko prilika da preteknu Crvenu zvezdu na vrhu tabele Supelige. Umesto toga, "večiti rival" beži četiri boda i teško je očekivati da će crveno-beli do kraja sezone ispustiti tu prednost.

Stevanoviću se na dušu stavlja i to što se uoči prolećne sezone odrekao dosadašnjeg kapitena Nenada Đorđevića, što je Portugalca Moreiru stavio u drugi plan, što je nedovoljno spremnog Sašu Ilića gurnuo u prvi plan...

2024 © - Vesti online