Ponedeljak 01.12.2014.
19:30
alo.rs

"Tadić je avet prošlosti"

Narod je o Tadiću sve rekao na izborima: Zorana Mihajlović
 

- Šta su građani mislili o Tadiću, rekli su. On je avet prošlosti koji neće da preuzme odgovornost. Vlada u kojoj je bila Srpska napredna stranka, i prethodna i ova, više je učinila za Južni tok nego što su svi prethodni. Saopštenja koja izdaje stranka Borisa Tadića još jednom potvrđuju ono što su građani rekli na izborima. Pošto ne zna kako da bude u medijima, onda pokušava da napada bez ikakvog smisla - kaže ministarka Mihajlović za “Alo” reagujući na saopštenje SDS.

Socijaldemokratska stranka je prethodno ocenila da izjava ministarke Zorane Mihajlović o štetnosti potpisivanja energetskog sporazuma s Rusijom predstavlja odraz njene lične frustracije, kao i visok nivo neslaganja unutar vlade o prioritetima spoljne i ekonomske politike Srbije.

SDS ocenjuje da je izgradnja Južnog toka zaustavljena zbog nesposobnosti ministarke Mihajlović, a kada bude završena donosiće Srbiji milione evra prihoda od tranzita gasa i stabilnu isporuku ovog energenta.

- Ekonomski i spoljnopolitički neodgovornu izjavu bivše ministarke energetike vidimo isključivo kao izraz njene lične frustracije lošim rezultatima svog rada u tom ministarstvu, zbog čega je i pretpostavljamo, bila smenjena sa tog mesta - navodi SDS.

2024 © - Vesti online