Petak 28.11.2014.
18:42
mozzartsport.com

UEFA će izbaciti Zvezdu i Vojvodinu iz Evrope!

Pazarci tvrde da će kraj Jošanice uskoro dolaziti evropski klubovi
 

Novi Pazar bi evenutalnim trijumfom stigao na mesto koje garantuje plasman na evropsku scenu, ali u Sandžaku su ubeđeni da će naredne godine krstariti Starim kontinentom.


"Utakmica sa Partizanom je veoma značajna za naš klub iz razloga što se mi borimo za Evropu i ovi bodovi su nam jako bitni. Bukvalno sa ova tri boda mi se selimo u sam vrh tabele i to nam pruža priliku da se domognemo Evrope. Koliko sam saznao, sledeće godine ni Vojvodina ni Crvena zvezda neće imati priliku da zbog finansijskih problema igraju u Evropi", rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać za lokalnu televiziju.

Očekuje se naelektirisana atmosfera na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Otuda je Korać apelovao na domaće navijače da navijaju fer i sportski.


"Svi željno očekujemo susret sa Partizanom kako mi u fudbalskom klubu tako i naši navijači. Sigurno će biti spektakl. Apelujemo na naše navijače da dođu u što većem broju i da fer i sportski podrže naš klub.Posle odloženog meča sa Voždovcem stvorila se takva atmosfera da će svi da gledaju šta će se desiti na našem stadionu. U Novom Pazaru će se desiti spektakl i to u meču sa Partizanom“, podvukao je Korać.

2024 © - Vesti online