Petak 28.11.2014.
18:07
24sata.hr

"Liturgija" o razlozima za neplaćanje karte

Ja neću da opet ispadnem budalaaaa... pevao Beograđanin
 

"Zato što izlaz van stanice meni je zabranjen, a vozaču koji skokne po burek nije... jer ste oprostili svima dugove za kazne pre nekoliko godina, a ja pamtim i neću opet da ispadnem budaaala", delić je pesmice koju je jedan putnik otpevao u punom autobusu pred kontrolorima.

"Zato što ja kao feministkinja neću da plaćam kartu kad već ovaj muškarac nije tamo, jer sam je već platio slanjem silnih 011 poruka koje mi nisu dale tačnu informaciju o vremenu dolaska vozila... Zato što me niko nije obavestio da autobus menja trasuuu, a sada moram i pola sata da idem peške, jer ako vozač nema sitno kad mi prodaje kartu, ne moram ni ja da imam kad je kupujeeem... Jer ste rekli da dnevna karta važi 24 sata, a važi 20, jer nemaš gde da je otkucaš od ponoći do četiri".
 

Pošto se nije ni svađao, ni psovao, ni vređao, a ni tukao, ovog putnika kontrola je "zaobišla". Pri kraju snimka kontrolor prilazi muškarcu i obraća mu se sa "druže", a potom sledi razgovor koji nije razumljiv. "Bus plus otporaš" svoj nastup završava pozivom da pozdravimo kontrolore, jer nisu oni krivi.

2024 © - Vesti online