Petak 28.11.2014.
18:05
mozzartsport.com

Član Primere zove kapitena Zvezde

Najzad mu se smeši transfer; Darko Lazović
 

Sportski sektor kluba iz Valensije dobio je „dojavu“ da bi vihorni Čačanin mogao da predstavlja kapitalno pojačanje za tim koji trenutno zauzima 13.mesto na tabeli Primere. Međutim, dolazak Manuela Salvadora Sera jasno pokazuje da će predstavnici Levantea narednih nekoliko sedmica držati na oku Darka Lazovića, a potom doneti odluku o eventualnom angažovanju krilnog fudbalera Crvene zvezde.

U slučaju da Lazović zadovolji apetite predstavnike Levantea bila bi to sjajna stvar za Crvenu zvezdu. Jednom od najboljih igrača crveno - belih ugovor sa klubom sa Marakane ističe narednog leta, tako da je zimski prelazni rok poslednja prilika za Crvenu zvezdu da nešto zaradi na Lazoviću. Pre samo tri godine Lazović je bio jedan od najtraženijih igrača u srpskom fudbalu, austrijski Salzburg je poslao konkretnu ponudu u Ljutice Bogdana vrednu četiri miliona evra, ali tadašnji trener Robert Prosinečki nije želeo da se odrekne usluga igrača na čijim kvalitetima je počivao njegov sistem.

Ubrzo je počeo hod po mukama Darka Lazovića. Prošlog proleća je na derbi meču sa Partizanom pokidao ligamente kolena, a posle povratka na teren samo povremeno je demonstrirao kvalitete zbog kojih ga je svojevremeno pratio epitet jednog od najtalentovanijih srpskih igrača. Možda i razumljivo, jer u Crvenoj zvezdi troši sedmu sezonu, i sigurno je osetio zasićenje domaćim fudbalom.

Ovog leta mu je propao transfer u Standard. Imao je i otvorenu ponudu Ninberga, ali nije želeo da karijeru nastavlja u članu nemačke Cvajte.

2024 © - Vesti online