Petak 28.11.2014.
12:16
Vestionline, Beta

Zvezdin čovek iz senke: Što pre u Top 16

Čovek za sve: Branko Lazić

On ističe da će njegova ekipa što pre pokušati da obezbedi plasman u Top 16 fazu, kako bi imala više vremena da se spremi za nastavak sezone.

"Top 16 faza je sigurno sada mnogo bliže nego pre utakmice sa Neptunasom. Jako je blizu, ali postoji teoretska šansa da se ne prođe dalje... Nedostaje nam još jedna pobeda i potrudićemo se da je što pre obezbedimo kako bismo se posvetili ostalim obavezama", rekao je Lazić.

EL: Pobeda za Marka i Top 16!

Sever zanemeo, tišina ledila krv

 

Crveno-beli u osmom kolu izlaze na megdan Valensiji, kojoj je pobeda preko potrebna.

Slovo o "večitom derbiju"

Zvezda će u nedelju igrati protiv "večitog" rivala Partizana, u 10. kolu Jadranske lige.
"Od ovakvog tempa, putovanja stiže umor, ali stručni štab dobro pravi raspored treninga i mislim da ćemo biti spremni i dovoljno odmorni za svaku narednu utakmicu koja dolazi, pa tako i za Partizan u nedelju", rekao je Lazić.

"Idemo rasterećeno u Španiju, s obzirom na da smo u velikoj meri obezbedili plasman u narednu fazu, ali ćemo se truditi da što ranije završimo taj posao i da ne razmišljamo o tome više. Postoje šanse da Valensija prođe i sigurno će ići na sve ili ništa, jer će njima utakmica protiv nas biti borba da pokušaju da još kroz koju utakmicu pokušaju da dođu do proslaska", ocenio je bek Zvezde.

Prema njegovim rečima, pobeda nad španskom ekipom donela bi Zvezdinim košarkašima više vremena za ispravljanje grešaka.

"Nismo kompletni i treninzi će nam prijati da ispravimo greške koje pravimo u poslednjih nekoliko utakmica. Siguran sam da ćemo još više napredovati kako vreme bude odmicalo i igrati mnogo sigurnije nego inače", kazao je on.

2024 © - Vesti online