Četvrtak 27.11.2014.
12:56
alo.rs

Publika izviždala Šabana

Izviždala ga publika jer je previše kasnio: Šaban Šaulić

- Svi su bili na svojim mestima u zakazano vreme. Publika se smestila i čekala početak, kao i članovi žirija, koji su stizali jedan za drugim. Prvo je stigla Zorica Bruclik, da bi se potom vrlo brzo izređali i Snežana Đurišić, Aca Lukas, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac. Svi su bili spremni za početak snimanja, međutim, od Šabana nije bilo ni traga ni glasa.

Iako su svi prilično tolerantni kad je kašnjenje u pitanju, posle četrdesetak minuta organizatori su pozvali pevača da vide kad stiže, na šta je on odgovorio da će brzo biti tu. Ni posle jednog sata, Šaulić se nije pojavio, pa su bili prinuđeni ponovo da ga zovu, a on je dao istovetni odgovor - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta i dodao:

- Posle skoro sat i po, Saša Popović je uzeo telefon i pitao Šabana šta se dešava i zašto ga nema na snimanju, da bi se folker vrlo brzo pojavio u studiju. Iako niko nije očekivao takvu reakciju publike, čim su ga posetioci ugledali, počeli su da žvizde i da dovikuju „ua, ua“. Iako u čudu, pevač se nije osvrtao na ova dobacivanja, već je odmah zauzeo svoju poziciju javivši se kolegama u hodu.

Ostali članovi žirija bili prilično ljuti na pevača, što je i normalno, jer kako su rekli, ako oni mogu da ostave ostale obaveze po strani i dođu na vreme na snimanje, može i on - objašnjava izvor sa lica mesta, a Šaban Šaulić na snimanju emisije nije bio raspoložen da priča sa okupljenim novinarima.

2021 © - Vesti online