Četvrtak 27.11.2014.
10:48
alo.rs

Kim pije kobrino vino zbog potencije

Ljubavni život predsednika Severne Koreje je doživeo pravi brodolom

Kako prenose brojni južnokorejski mediji pozivajući se na dobro obaveštene izvore, Kimov ljubavni život sa mlađanom suprugom Ri Džol Su je doživeo pravi brodolom poslednjih meseci od kada se on ugojio zahvaljujući velikim količinama sira ementaler i viskija „džoni voker“. Kim je zbog preterane težine nedavno bio na operaciji članaka. On i supruga već izvesno vreme bezuspešno pokušavaju da začnu drugo dete. Par već ima ćerku Džu (2).

Diktator veruje u tradicionalnu azijsku medicinu i zbog toga svakog dana popije nekoliko flaša ovog vina u kojem se nalazi raspadnuto zmijino meso i njen otrov.
„Elita u Severnoj Koreji se među sobom šali da je Kim predebeo da bi zadovoljio apetit svoje nezasite supruge i da upravo zbog toga nemaju više dece“, tvrdi anonimni izvor koji je nedavno prebegao u Južnu Koreju.

Britanski tabloid „Dejli star“ prenosi da je Kim preveliku ljubav ka viskiju i siru razvio za vreme dok je studirao u Švajcarskoj. Ta ljubav je ubrzo prerasla u pravu zavisnost.

Da o diktatoru ne treba sudti na osnovu bizarnih vesti iz domovine, svedoči i slučaj iz Pariza od pre nekoliko dana. Naime, agenti Kimove tajne službe pokušali su da otmu sina jednog nekada visokog političkog zvaničnika Severne Koreje, koji je likvidiran ranije ove godine zbog izdaje. Han je sin pomoćnika Džang Song Teka, Kimovog teče, koji je pogubljen pre 11 meseci. On je otmičarima uspeo da pobegne u blizini aerodroma „Šarl de Gol“.

2024 © - Vesti online