Četvrtak 27.11.2014.
12:01
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Dar anonimnog donatora

Zahvalne: Jelena i Zorica Jorganović

U telefonskom razgovoru nam je rekao da je najmanje važno ko je: "Nisam političar da sakupljam poene. Najvažnije je pomoći u pravom trenutku ljudima kojima je to zaista neophodno."


- Hvala mnogo nepoznatom čoveku koji nam je pomogao. To je nekoliko mojih dnevnica. Kod drugih radim svakakve poslove da bih zaradila toliko sumu. Ovim novcem što smo dobile kupiću mojoj ćerki Jeleni čizme i jaknu za zimu, a ako šta preostane i nešto namirnica u kuću. Zima je na pragu i valja se pripremiti. Ne znam kako ćemo prezimiti u ovoj kući na rubu šume gde je najbliža kuća udaljena tri kilometra, a oko nas vukovi pa čak i medvedi. Ali, izbora nemamo - kaže Zorica Jorganović.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online