Sreda 26.11.2014.
10:40
Beta

Mesi o rekordu: Divno je, ali...

Nezaustavljiv: Mesi prolazi Barbosu 

Argentinac je postigao het-trik i tako povisio svoj učinak u Ligi šampiona na 74 gola, tri više od legende Real Madrida, koji je do sada držao rekord.

Ovo je 27-godišnjem napadaču bio drugi istorijski het-trik u samo tri dana, pošto je u subotu Barsa pobedila Sevilju sa 5:1, a on je postao najbolji strelac Primere.

"Postavljanje ovog rekorda u takmičenju kao što je ovo je divna stvar, ali važnije od toga je da smo dobili bitnu utakmicu. Osvojili smo tri boda i to je jedino što je stvarno važno. Moramo da nastavimo kao do sada, da ispunjavamo ciljeve sa početka sezone i da probamo da ostanemo na ovom putu", rekao je Mesi.

LŠ: Mesi "skinuo" Raula, Aguero het-trikom srušio Bajern

 

Barselona je ovim trijumfom zadržala drugo mesto u Grupi F, sa bodom manje od Pari Sen Žermena, koji je pobedio Ajaks sa 3:1 kod kuće. Ta dva tima sastaće se sledećeg meseca u Barseloni, a pobednik tog duela zauzeće prvo mesto.

"Biće teško protiv PSŽ-a. Imaju vrlo dobre igrače koji se poznaju međusobno i koji rastu kao tim. Mi smo domaćini i probaćemo da budemo prvi", rekao je Mesi.

2024 © - Vesti online