Subota 15.11.2014.
09:19
Srna

"Imam važnija posla od Šešelja"

Vučić: Radim samo najbolje stvari za Srbiju
 

On je za list "Blic" rekao da ne može da se izjašnjava o tome i da lično nikada ne priča o zaverama, te naglasio da se ne boji Šešelja i ponovio da mu želi dobro zdravlje.

"Toliko sam se naslušao o nekim tajnama koje će Šešelj da otkrije, da stvarno više nemam šta da kažem. Imam mnogo važnijih stvari, dogovor oko Železare, Fap, pregovori sa Međunarodnim monetarnim fondom", naglasio je Vučić.

On je sa pozicije lidera Srpske napredne stranke /SNS/ rekao da ne strahuje da će se njegova stranka osuti i deo članstva vratiti u SRS.

"Naprotiv, mislim da je dobro uvek videti svačije lice. Ko god želi da ide - vrata su mu otvorena", poručio je Vučić i naglasio da će onog momenta kada izgubi podršku napustiti liderstvo stranke i da više neće biti premijer.

Vučić je rekao da radi "samo najbolje stvari za Srbiju" i konstatovao da ljudi koji su se obradovali Šešeljevom povratku žive u 1990-tim godinama.

Govoreći o poseti albanskog premijera Edija Rame Srbiji, koju je obeležilo niz incidenata, Vučić je ponovio da je ta poseta za Srbiju prošla "vrlo dobro" i da se Beograd pokazao kao dobar domaćin.

"Postigli smo dobre rezultate u oblasti mladih, pokazali smo otvorenost, da kod nas nema ksenofobije, da i sa onima sa kojima se nismo videli 70 godina možemo da razgovaramo o svemu. Druga je stvar što su neki to pokušali da zloupotrebe", dodao je Vučić.

On je naglasio da je razgovor sa Ramom bio "veoma težak" i dodao da Rama ne može da preudicira rešenje kosovskog pitanja.

2024 © - Vesti online