Utorak 11.11.2014.
19:08
blic.rs

Htela da se ubije od tuge za Raselom

Keti sa Raselom: Lepa, obožavana, ostavljena i tužna
 

Keti Peri (30) je u intervjuu pred koncert u Pert areni izjavila: "Bilo je tužno i bilo je misli, ali nikada dela, srećom", misleći o suicidnim mislima koje je imala tokom perioda preboljevanja bivšeg muža.


Pevačica je pričala o svojoj pesmi ''By the grace of God'' u kojoj je opisala detalje svojih suicidnih misli. "To je prva pesma koju sam napisala kada sam bila na drugom mestu, u mračnom prostoru", izjavila je Keti.


Kada su je pitali da li je ikada mislila da ne može da nastavi dalje, odgovorila je: "Ponekad možete biti zaslepljeni svojom emocijom".


Pesma je privukla mnogo pažnje kada je ''Prism'' prvi put objavljena prošle godine. Kada je govorila za "Billboard magazin", Keti je objasnila: "Ta pesma je dokaz koliko mi je bilo teško u određenom trenutku. Zapitala sam se: 'Da li ja želim da trpim? Da li bi trebalo da nastavim da živim?' Sve pesme su prožete elementima iz stvarnog života".


"Mogu da pišem samo autobiografski. Sve dokaze stavljam u svoju muziku. Govorim svojim fanovima da, ukoliko žele da znaju pravu istinu o stvarima, trebalo bi samo da slušaju pesme", dodala je Keti.

2024 © - Vesti online