Sreda 14.04.2010.
11:04
Press rs

Ukrali buldožer na Ibarskoj magistrali!

Filmska krađa odigrala se u utorak oko pet časova. Rovokopač preduzeća za puteve iz Gornjeg Milanovca bio je parkiran u selu Ugrinovci gde su radnici ovog preduzeća prethodnog dana obavljali radove za potrebe sela. Jovica Carević, direktor Javnog preduzeća za puteve rekao je da je vozač rovokopača Milomir Minić preksinoć parkirao mašinu ispred kuće potpredsednka Mesne zajednice Ugrinovci i otišao kući u susedno selo Zagrađe.

"Međutim, lopovi su ujutru ukrali rovokopač težak nekoliko tona i odvezli ga Ibarskom magistralom u pravcu Beograda. Pretpostavlja se da je buldožer najpre upaljen i odvezen. Nekoliko stotina metara dalje, utovaren je na kamion sa prikolicom", kaže Jovica Carević i dodaje:

"Meštani iz obližnjih kuća su čuli kada je neko upalio i odvezao rovokopač, ali su mislili da su to radnici preduzeća za puteve. Reč je o savremenoj građevinskoj mašini koja košta oko četiri miliona dinara. Još veća šteta je što je rovokopač ukraden u vreme kada je preduzeće za puteve planiralo velike radove u opštini Gornji Milanovac."

2024 © - Vesti online